De zomer voorbij

Published on 22 October 2020 at 15:42

De zomer is voorbij en ik heb al even niet geschreven. Ik heb ook weinig gefotografeerd, helaas niet uit vrije wil. Sinds augustus heb ik enorm last van mijn rug en dat heeft het fotograferen de afgelopen maanden onmogelijk gemaakt. Nu ik weer enigszins kan bewegen en wat langer kan zitten, werd het tijd om Lightroom te openen en te kijken wanneer Luke voor het laatst in actie kwam. Ik heb verzaakt als het gaat om mijn tales en ook de online foto-opdrachten van augustus, september en oktober heb ik nog niet gemaakt. Wie weet in 1 van de volgende tales!

 

Creatief langs de weg

Ondanks dat het nog volop zomer was, waren er ook al paddestoelen te vinden. Hieronder een experiment langs de weg, met het licht van een tegemoetkomende auto. Helaas zijn de sterren in het licht niet helemaal goed uitgekomen.

 

 

Op deze avondwandeling kwam ik ook nog een flink zwijn tegen! De dieren zullen zich helaas langzaam gaan terugtrekken, maar wow wat een zomer en wat een ontmoetingen!

 

 

De Koninginnenpage

Ik zag haar spelen in de tuin, ze waren met z'n tweeën en voerden een prachtige dans uit in de lucht, helaas lag mijn camera binnen. Maar met Luke in de aanslag vond ik haar terug op de vlinderstruik, weliswaar alleen, maar niet minder mooi!

 

 

De zomer voorbij, inmiddels zijn we al een poosje in de herfst! Gister ben ik voor het eerst weer met Luke op pad geweest, want in mijn favoriete seizoen moet en zal ik fotograferen. Wat de uitkomst is... daarover een volgende keer meer!

Add comment

Comments

There are no comments yet.