Flowers, insects and wildlife

Published on 31 July 2020 at 17:19

Er gebeurd weinig bijzonders in Juli. Het is nat, de corona-cijfers zijn ok tot halverwege de maand (daarna niet meer) en de regen zorgt ervoor dat ik niet zoveel fotografeer. Uiteindelijk pak ik mijn camera om wat in de tuin te fotograferen en een avondwandeling in het bos resulteert in een mooie ontmoeting met een ree-bokje. De fotografie challenge deze maand luidt 'abstractie'... lastig!

 

De tuin

De tuin in juli is op haar mooist! Door de vele regen ontploft alles zo ongeveer; in grootte en in kleur. De Zonnehoed doet het prachtig en de vlinderstruiken lokken de vlinders. Vlinders fotograferen is toch wel lastig op die drukke (bloem) achtergrond.

 

Een ontmoeting

Op één van mijn avondwandelingen, alleen dit keer, had ik een leuke ontmoeting. Deze stoere jongen liep alleen door het bos, spelend, schrapend met zijn hoefjes, schurend langs bomen. Een minuut of 20 hielden we elkaar scherp in het oog tot onze wegen uiteindelijk scheidden. 

 

Fotografie challenge: Abstractie

je kunt je uitleven op allerlei creatieve manieren... voor mij is het al een uitdaging om een onherkenbaar detail te fotograferen. Ik heb een poging ondernomen en vond dit de mooiste! De titel: Een stukje van ...

 

Add comment

Comments

There are no comments yet.